Sprzedam wylęg i narybek letni szczupaka.
Bardzo wysoka jakość materiału (jeżeli nie najwyższa :-) ).
Powiat Ostróda.
tel. 604777382
Mariusz napisał(a):Sprzedam wylęg i narybek letni szczupaka.
Powiat Ostróda.
tel. 604777382
Gość napisał(a):W latach 2013-18 obsadzałem swój obiekt narybkiem letnim szczupaka z chowu naturalnego. Produkcja n.j. była na poziomie 2.5-3.0 t w różnych latach. W 2019 obsadziłem taką samą ilością n.letniego szczupaka karmionego granulatem. Produkcja w 2019 roku 1.5 tony. Pozdrawiam.
krysia-fans napisał(a):Mariusz napisał(a):Sprzedam wylęg i narybek letni szczupaka.
Powiat Ostróda.
tel. 604777382
Można wiedzieć czym sie charakteryzuje najwyższej jakości narybek szczupaka??? Po prostu chciałbym swojego szczupaczka umiejscowić na jakimś poziomie oczywiście daleko za szczupakiem od Mariusza gdyż na pewno sama produkcja w systemie RAS dyskwalifikuje go. ;)
krysia-fans napisał(a):Gość napisał(a):W latach 2013-18 obsadzałem swój obiekt narybkiem letnim szczupaka z chowu naturalnego. Produkcja n.j. była na poziomie 2.5-3.0 t w różnych latach. W 2019 obsadziłem taką samą ilością n.letniego szczupaka karmionego granulatem. Produkcja w 2019 roku 1.5 tony. Pozdrawiam.
I jest to argument! Jaka dokładnie wielkość materiału obsadowego to była chodzi oczywiście o towar na granulacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości