Dyfuzory do tlenu

Dyfuzory do tlenu

Postprzez bubbleTECH.eu » Wto Paź 30, 2018 10:01 am

Oferujemy sprzedaż dyfuzorów mikropęcherzykowych do tlenu. Dyfuzory obciążone prętem nierdzewnym, samo-tonące, ze złączem nierdzewnym na wąż 9mm.
Zapraszamy do kontaktu mailowego - office@bubbletech.eu oraz telefonicznego pod numerem +48 666 203 210.
Dostępne rozmiary: 50cm, 100cm, 150cm, 200cm.
Image
Image
Image
Image
bubbleTECH.eu

Re: Dyfuzory do tlenu

Postprzez squilla_pl » Wto Paź 30, 2018 8:27 pm

Jakie ceny tych dyfuzorow?
squilla_pl

Postprzez rybak z mazowsza » Wto Paź 30, 2018 9:31 pm

Muszą być drogie , jak by były tanie to by podali ceny , a tak to musisz do nich zadzwonić i przez telefon zostaniesz przekonany że są takie drogie bo są najlepsze na świecie i że warto za nie zapłacić bo to samo dobro. A może podanie cen za odcinki 50 cm - 1 zł 100 cm - 2 zł jest zbyt trudne dla handlowca, bo przecież my tak bardzo lubimy utrudniać sobie życie i komplikować rzeczy proste.
rybak z mazowsza

Postprzez Gość » Śro Paź 31, 2018 4:03 pm

Jako, że jesteśmy firmą ceniącą sobie kontakt z klientem zawsze staramy się porozmawiać i doradzić odpowiednie rozwiązanie w dobrej cenie. Nie mniej jednak aby ostudzić emocje, poniżej znajdą Państwo ceny wyżej pokazanych dyfuzorów ze złączem kątowym:
50 cm - 60 zł brutto
100 cm - 91 zł brutto
150 cm - 124,5 zł brutto
200 cm - 156,6 zł brutto

Oczywiście nadal zachęcamy do kontaktu w celu uzyskania szczegółów.
Tel. 666 203 210
e-mail office@bubbletech.eu
Gość

Postprzez TomD » Śro Paź 31, 2018 5:10 pm

Sprzęt beznadziejnej jakości > pompy > u mnie 3 awarie co kilka/kilkanaście dni > odsyłanie, czekanie na nowy sprzęt, kolejna awaria i tak w koło Macieju > obietnice, że już będzie dobrze, na końcu błaganie niech Pan nie zwraca sprzętu prześlemy sprawdzony (w otrzymywanych pompach niedokręcone śrubki, rozpadające się sprzęgła ... dramat). Po ostatniej awarii niech Pan odeśle sprzęt to oddamy natychmiast pieniądze. Po zwrocie sprzętu obietnice tygodniami i finalnie adwokat, sprawa, nakaz sądowy > unikają odbioru nakazu, nie płacą należnych pieniędzy. OSTRZEGAM !!! Szkoda, że mnie nikt nie ostrzegł ... Sa mi winni ładnych parę tysięcy złotych i pozostaje mi jedynie ostrzegać innych
TomD

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 49 gości