Moderator: ekspert_PK
r napisał(a):Kolego wib ze zdumieniem czytam twój wpis , i nie obrażaj się po prostu tego nie skomentuję. Pozdrawiam.Co do gościa , jak chcesz go promować skoro największe media w kraju podłapały temat i mają w dupie czy ty doczekasz następnego sezonu , czy wielu z nas popłynie . Sensacja w mediach nie ma litości. Dziwię się że Pan Karp , PTR , ZPR i inni milczą . Ale nawet to rozumiem , tradycyjnie ,pomilczymy , a nóż się uda , i ucichnie , a na następną kadencję coś się wymyśli. I TAK DALEJ . Pozdrawiam prezesów.
r napisał(a):Witam Pana Karpia , nie spodziewałem się że moja ,,lakoniczna,,wypowiedz wzbudzi u pana jakiekolwiek zainteresowanie i wywoła pańską reakcję , ale jednocześnie cieszę się że mam możliwość bezpośredniej konfrontacji i to na pańskim forum. Zawarłem tu wyłącznie moje spostrzeżenia i uwagi. Ale widzę że jednak coś jest na rzeczy skoro pana reakcja była niemal natychmiastowa. Zapoznałem się z treściami linków które pan przytoczył i szczerze powiedziawszy niczym mnie pan nie zaskoczył. Analizy rynku konsumenckiego, pewnie za nie małe pieniądze wykonane przez firmę zewnętrzną, a także artykuł w CKK o tym jak jest i jak mogło by być itd, no i Agrobiznes . Czy uważa pan że to wystarczające patrząc na rolę jaką pana organizacja odgrywa w środowisku rybackim. Bo ja nie. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości