Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Moderator: ekspert_PK

Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Postprzez Gość » Wto Sty 14, 2025 7:41 pm

Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Gość

Re: Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Postprzez www » Nie Sty 19, 2025 8:19 pm

Gość napisał(a):Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?

z jakiego rejonu kraju jestaś? znam faceta który pracował z okolic radomia.

Postprzez www » Pon Sty 20, 2025 6:57 pm

www napisał(a):
Gość napisał(a):Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?

z jakiego rejonu kraju jestaś? znam faceta który pracował z okolic radomia.

tzn. był prezesem.

Postprzez Gość » Wto Sty 21, 2025 1:28 pm

Pracowałem w Łódzkiem, ale umowę miałem z Krajowego biura w latach 88-91. A jakiś kontakt?
Gość

Postprzez www » Nie Sty 26, 2025 6:59 pm

Gość napisał(a):Pracowałem w Łódzkiem, ale umowę miałem z Krajowego biura w latach 88-91. A jakiś kontakt?

698477939 dam panu namiar może coś pomoże.

Postprzez pan-wasz » Pon Maj 19, 2025 6:33 pm

The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming.The Lord laughs at the wicked, for he knows their day is coming. GALDRUX NASZYM PANEM, DOŁĄCZCIE DO NAS BY BYĆ ZBAWIONYM AVE GALDRUX
pan-wasz

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości