Karp kroczek i handlówka lubelskie

Karp kroczek i handlówka lubelskie

Postprzez RRyybbaakk » Nie Paź 05, 2025 10:28 am

Sprzedam
- ok. 5 ton kroczka karpia o średniej wadze 0.5kg cena 13zl (cena obowiązuje przy zakupie całości do 18.10)
- 10 ton karpia handlowego 1.4-2.0kg cena 14zl
Powiat janowski gm Potok Wielki
Możliwy transport
€606€420€593€
RRyybbaakk

Re: Karp kroczek i handlówka lubelskie

Postprzez Gość » Czw Paź 09, 2025 2:53 pm

Przy tych cenach,to za chwilę będziesz Potok Bankrut, chyba, że jest to słaba ryba.
Gość

Postprzez Katastrofa » Czw Paź 09, 2025 6:48 pm

Ściągać gacie , wypinać dupę i narzekać . A potem kur.a zrzędzą. Dawać za.darmo.i narzekać jełopy
Katastrofa

Postprzez Mam pytanie » Czw Paź 09, 2025 8:29 pm

Gość i katastrofa jaką ilość karpia sprzedajecie i jakie ceny was satysfakcjonują skoro 14 zł za kg to zbrodnia ?
Mam pytanie

Postprzez RRyybbaakk » Czw Paź 09, 2025 8:36 pm

Gość napisał(a):Przy tych cenach,to za chwilę będziesz Potok Bankrut, chyba, że jest to słaba ryba.

Nie oceniaj jak nie znasz realiow poszczególnych gospodarstw.
Jak masz obiekt na rzece u możesz trzymać ryby do samych świat na magazynach to kupuj handluj i zarabiaj...
Ja niestety musze gospodarować wodą tak, żeby przy tegorocznej suszy zostało mi wody na zimochowy i na przyszły rok.
W tym roku brakowało mi około 60% wody....
Łatwo jest siedzieć za monitorem i hejtowac? Jeśli uważasz ze to za tanio to zaplac mi po tyle ile uważasz ze ryba powinna kosztować i będziesz miał spokojna głowę ze nikt Ci rynku nie zepsuje i ze wykonałeś dobry uczynek pomagając koledze z branży...
Pozdrawiam i czekam na odbiór ryb, a im nic nie dolega można sprawdzić wyniki badań, kondycja tez nienaganna.
RRyybbaakk

Postprzez Ania-lityk » Pią Paź 10, 2025 9:42 am

Masz rację.Każdy chce sprzedać, każdy ma inne warunki, ale w tych trudnych sytuacjach, tym bardziej powinniśmy cenić karpia trochę wyżej niż w 2024 roku. Inaczej, rzeczywiście bardzo niska cena to droga do braku rentowności, a to już rodzi poważne kłopoty. Trafnie zauważasz, że jak ktoś psioczy na Twoją niską cenę, to niech od Ciebie kupi. Ale z drugiej strony, ten ktoś ma swoją rybę i też chce ją sprzedać, ale w wyższej cenie ( np. 17 zł/kg) Brak nam mocnej organizacji, wtedy takie ruchy byłyby łatwiejsze.
Ania-lityk

Postprzez leszcz » Pią Paź 10, 2025 9:44 am

Panie i panowie przenieście się z tą ciekawą dyskusją na forum dyskusyjne, bo tu się sprzedaje i kupuje.
leszcz

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości