Moderator: ekspert_PK
gość napisał(a):Rok 2013 Rokiem Thomasa DUBISCHAczy ktoś o tym pamięta, docenia.
Stawiarz napisał(a):gość napisał(a):Rok 2013 Rokiem Thomasa DUBISCHAczy ktoś o tym pamięta, docenia.
Jedziesz świętować to wydarzenie na Karpiówkę?
Mnie tez to interesuje, ale jestem też bardzo ciekaw, czy branża zmierza się jakoś integrować np. pod patronatem PTRyb84 napisał(a):Jadę na Karpiówkę dowiedzieć się od przedstawicieli administracji jak będą wyglądały rekompensaty wodno-środowiskowe w nowej perspektywie finansowej 2014-20 która zaczyna się już za kilkanaście miesięcy. Interesuje mnie jak wygląda stan przygotowań w urzędach i ludzi którzy biorą co miesiąc pensję za to żeby dbać o Polskie stawy karpiowe.
Witold napisał(a):Mnie tez to interesuje, ale jestem też bardzo ciekaw, czy branża zmierza się jakoś integrować np. pod patronatem PTRyb84 napisał(a):Jadę na Karpiówkę dowiedzieć się od przedstawicieli administracji jak będą wyglądały rekompensaty wodno-środowiskowe w nowej perspektywie finansowej 2014-20 która zaczyna się już za kilkanaście miesięcy. Interesuje mnie jak wygląda stan przygotowań w urzędach i ludzi którzy biorą co miesiąc pensję za to żeby dbać o Polskie stawy karpiowe.
Gość napisał(a):Witold napisał(a):Mnie tez to interesuje, ale jestem też bardzo ciekaw, czy branża zmierza się jakoś integrować np. pod patronatem PTRyb84 napisał(a):Jadę na Karpiówkę dowiedzieć się od przedstawicieli administracji jak będą wyglądały rekompensaty wodno-środowiskowe w nowej perspektywie finansowej 2014-20 która zaczyna się już za kilkanaście miesięcy. Interesuje mnie jak wygląda stan przygotowań w urzędach i ludzi którzy biorą co miesiąc pensję za to żeby dbać o Polskie stawy karpiowe.
Integracja jest potrzebna, tylko jak to zrobić...
Lulek napisał(a):A ci co jeszcze nie wzięli, powinni uporzadkować swoje papiery i czekać na jeszcze jedno rozdanie.
maniek napisał(a):Lulek napisał(a):A ci co jeszcze nie wzięli, powinni uporzadkować swoje papiery i czekać na jeszcze jedno rozdanie.
odnoszę wrażenie że na tym forum piszą również pracownicy urzędów odpowiedzialnych za pomoc unijną... Lulek może masz jakieś konkretne informacje co do przyszłego kształtu rekompensat wodnośrodowiskowych? Czy tak jak co roku zima zaskakuje drogowców nowa perspektywa finansowa 2014-20 zaskoczy urzędników?? ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości