Kodeks dobrej etyki rybackiej

Moderator: ekspert_PK

Re: Kodeks dobrej etyki rybackiej

Postprzez p.t. » Sob Sie 31, 2013 8:55 am

gość napisał(a):Do miejscowości X przyjechał ,,rybak'' i zabrał do pracy miejscowych kłusowników. W jakim celu to zrobił ? W celu ,,załatwienia'' miejscowego rybaka. Polecam pomysł bo wart jest powielania. Wszystkiego najlepszego dla ,,rybaka''

................................................................................................................
co to za ,,typek'' zatrudnił tych kłósowników, możesz podać namiary takich typków trzeba eliminować z nas.
p.t.

Postprzez prof sławek dźekuś » Sob Paź 12, 2013 5:14 pm

w pełni popieram, czas skończyć z tym
prof sławek dźekuś

Postprzez linek » Nie Paź 13, 2013 9:34 am

Mam na wsi rodzinę złodziei ryb kradli u mnie na stawach, a na rzece wszystko co pływało, zrobiłem sprawę w sądzie, 1000 na łeb grzywny i zwrot za znalezione ryby było to chyba 350zł,/prawie 10 lat temu/ dowodem był numer na zieleń malachitową- u mnie wypalił perfekt. Teraz zatrudniłem ich szwagra do pracy/już 4 rok/ solidny i uczciwy, choć miałem stracha czy nie będzie problemów, ale to nie ta krew, chłopak ambitny i pracowity. Kupił samochód remontuje dom, a tamte mośki chodzą koło mnie na baczność i mu zazdroszczą. Trzy razy przychodził do mnie o tę prace, teraz nie żałuję że zaryzykowałem.
linek

Postprzez iza » Nie Paź 13, 2013 9:40 am

POST USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA
iza

Postprzez Mis » Śro Paź 30, 2013 7:06 am

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-malopolski-zachodniej/1293524-setki-zdechlych-ryb-na-brzegach-mlynowki.html
Niektórym rybakom chyba się przelewa, skoro ryby spuszczają do rowu zamiast chociażby sprzedać wędkarzom.
Mis

Postprzez dysydenci » Sob Lis 02, 2013 3:22 pm

pan, szasta, ojciec, alkoholik itp. to już przeżytek dlaczego? bo społeczeństwo ma wyższy poziom inteligencji judasz.w nie słucha.
wydaje się że kodeks ten trzeba zawiesić w czasie sprzedaży przedświątecznej
dysydenci

Poprzednia

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości