To jest forum producentów karpii, a nie klientów. Jeśli jesteś handlarzem, to wymieniaj opinie gdzieś w innym miejscu. Jeśli jesteś hodowcą ryb, to po co Ci informace o kolegach, zajmij się swoją produkcją !
Przepraszam bardzo ale skoro głównymi tematami sa tutaj "kupie" "sprzedam" to 3/4 forumowiczow klienci detaliczni. Wątek jest jak najbardziej słuszny bo w koncu moze Wy mali producenci (bo wiekszy producent takim handelkiem sobie glowy nie zawraca) zaczniecie dbac o klienta. To jest tez dobry wątek dla was producentów byście zauwazyli swoje wady i zalety, i mogli cos poprawic we własnej sprzedazy. Wiec przyda sie jednym i drugim. Nie mam na mysli obrazanie kogos tylko poprawe tego straganu jaki wystepuje w sprzedazy karpia w polsce! Pozdrawiam
Jesli chcesz uzyskać opinię o hodowcy, to podaj konkretnie o kogo chodzi. Jeśli masz uczciwe zamiary to podaj swoje dane. Nie łatwiej jest podjechać do gospodarstwa i przekonać się na własne oczy jaki i po ile sprzedawany jest karp ?
hmm ale wy macie problemy.ktoś grzecznie rozpoczyna jakiś wątek a wy go od razu disujecie.wolicie pisać jakieś bzdury ''po ile karp w tym roku'' lub jakimi wy jesteście super producentami suma.wielu z was myśli tylko jak tu wydymać klienta i zarobić pare groszy. To jest naprawdę dobry temat i też bym chetnie wymienił pare nazwisk ludzi których trzeba omijać szerokim łukiem...
co to jest jakieś przesłuchanie???zapraszam na forum policyjne tam bedziesz pytał o nazwiska he he.wypadało by się przedstawić a później wymagać tego od kogoś...
masz coś z główką???? chyba tak!!!czy może o coś innego Ci chodzi????odpuść sobie bo nie wszyscy chcą czytać bzdur!!!forum rybaków!!! nie przesłuchania!!! nie nasza klasa !!!człowieku daj się ludziom wypowiedzieć a nie od razu od razu lekceważysz...krytykujesz... ehh nie jesteś bogiem uświadom to sobie...
bardzo dobry pomysl, też tak uważam. Nie zwracając uwagi na niekturych kolegów i ich opinie nie na temat, ten wątek powinien kontynuowany. Tak jak dla mnie, niefachowca każda porada jest cenna i cieszyłbym się z żetelnych informacji na temat jak w tytule. Mimo wielu bzdur na tym forum, ja osobiscie oceniam je pozytywnie - nawiązałem wiele dobrych kontaktów i poszerzyłem swoją wiedze. pozdrowienia z dolnego ślaska