OPINIA O PRODUCENTACH KARPIA

Moderator: ekspert_PK

OPINIA O PRODUCENTACH KARPIA

Postprzez asdqwe » Sob Gru 18, 2010 5:57 pm

Witam
Zakładam wątek gdzie, każdy może wyrazić opinię o dostawcy/hodowli karpia. Prosze podawać zalety i uwagi.
asdqwe

Re: OPINIA O PRODUCENTACH KARPIA

Postprzez qwerty » Sob Gru 18, 2010 6:04 pm

Co sądzicie o Sianowie??
qwerty

Postprzez pigwa » Sob Gru 18, 2010 6:30 pm

To jest forum producentów karpii, a nie klientów.
Jeśli jesteś handlarzem, to wymieniaj opinie gdzieś w innym miejscu.
Jeśli jesteś hodowcą ryb, to po co Ci informace o kolegach, zajmij się swoją produkcją !
pigwa

Postprzez asdqwe » Sob Gru 18, 2010 6:52 pm

Przepraszam bardzo ale skoro głównymi tematami sa tutaj "kupie" "sprzedam" to 3/4 forumowiczow klienci detaliczni. Wątek jest jak najbardziej słuszny bo w koncu moze Wy mali producenci (bo wiekszy producent takim handelkiem sobie glowy nie zawraca) zaczniecie dbac o klienta. To jest tez dobry wątek dla was producentów byście zauwazyli swoje wady i zalety, i mogli cos poprawic we własnej sprzedazy. Wiec przyda sie jednym i drugim. Nie mam na mysli obrazanie kogos tylko poprawe tego straganu jaki wystepuje w sprzedazy karpia w polsce! Pozdrawiam
asdqwe

Postprzez pigwa » Sob Gru 18, 2010 7:07 pm

Jesli chcesz uzyskać opinię o hodowcy, to podaj konkretnie o kogo chodzi. Jeśli masz uczciwe zamiary to podaj swoje dane.
Nie łatwiej jest podjechać do gospodarstwa i przekonać się na własne oczy jaki i po ile sprzedawany jest karp ?
pigwa

Postprzez ryhh » Sob Gru 18, 2010 7:29 pm

hmm ale wy macie problemy.ktoś grzecznie rozpoczyna jakiś wątek a wy go od razu disujecie.wolicie pisać jakieś bzdury ''po ile karp w tym roku'' lub jakimi wy jesteście super producentami suma.wielu z was myśli tylko jak tu wydymać klienta i zarobić pare groszy.
To jest naprawdę dobry temat i też bym chetnie wymienił pare nazwisk ludzi których trzeba omijać szerokim łukiem...
ryhh

Postprzez pigwa » Sob Gru 18, 2010 7:32 pm

Podaj najpierw swoje nazwisko !
pigwa

Postprzez ryhh » Sob Gru 18, 2010 8:33 pm

co to jest jakieś przesłuchanie???zapraszam na forum policyjne tam bedziesz pytał o nazwiska he he.wypadało by się przedstawić a później wymagać tego od kogoś...
ryhh

Postprzez ryhh » Sob Gru 18, 2010 8:36 pm

nie znasz ryha ???? może chcesz go poznać ????
ryhh

Postprzez pigwa » Sob Gru 18, 2010 9:31 pm

To ty chcesz nazwisk, nie ja !
pigwa

Postprzez ryhh » Sob Gru 18, 2010 10:13 pm

masz coś z główką???? chyba tak!!!czy może o coś innego Ci chodzi????odpuść sobie bo nie wszyscy chcą czytać bzdur!!!forum rybaków!!! nie przesłuchania!!! nie nasza klasa !!!człowieku daj się ludziom wypowiedzieć a nie od razu od razu lekceważysz...krytykujesz... ehh nie jesteś bogiem uświadom to sobie...
ryhh

Postprzez pigwa » Sob Gru 18, 2010 11:42 pm

To ty chcesz oceniać i krytykować, nie ja.
Język jakim sie posługujesz świadczy o tobie !
pigwa

Postprzez ryhh » Nie Gru 19, 2010 2:24 am

uderz w stół a nożyce się odezwą... i to na tyle.nic wiecej Ci nie napisze bo ta rozmowa nie ma sensu...dorośnij człowieku...
ryhh

Postprzez dziadek » Nie Gru 19, 2010 9:56 pm

bardzo dobry pomysl, też tak uważam. Nie zwracając uwagi na niekturych kolegów i ich opinie nie na temat, ten wątek powinien kontynuowany.
Tak jak dla mnie, niefachowca każda porada jest cenna i cieszyłbym się z żetelnych informacji na temat jak w tytule.
Mimo wielu bzdur na tym forum, ja osobiscie oceniam je pozytywnie - nawiązałem wiele dobrych kontaktów i poszerzyłem swoją wiedze.
pozdrowienia z dolnego ślaska
dziadek

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości