EvaCar

EvaCar

Postprzez garrypen » Pią Kwi 24, 2026 12:24 pm

Hej, ktoś z was jeździ Chryslerem Pacifica i ma problem z bagażnikiem? To auto jest ogromne, wożę w nim wózek dziecięcy, zakupy, torby sportowe i ciągle wszystko się przesuwa, a po deszczu w Polska zbiera się masa wody i błota na oryginalnej wykładzinie. Szukam czegoś dedykowanego co dobrze pasuje i będzie łatwe w utrzymaniu.
garrypen

Re: EvaCar

Postprzez BenSmith » Pią Kwi 24, 2026 12:25 pm

Wczoraj znowu rozładowywałem bagażnik po całym dniu jeżdżenia i wkurzyłem się na ten bałagan, więc zacząłem szukać mat specjalnie do Pacificy. Znalazłem sklep z akcesoriami i zamówiłem dokładnie to co pasuje do tego modelu. https://evatopcar.pl/chrysler/pacifica/ Dywaniki EVA do bagażnika idealnie wypełniają przestrzeń, mają wysokie rantki i komórkową strukturę która zatrzymuje całą wilgoć i piach. W Polska przy naszej pogodzie to ogromna wygoda – nic się nie ślizga nawet przy pełnym załadunku, a czyszczenie zajmuje dosłownie chwilę pod kranem. Teraz mogę spokojnie pakować rodzinne rzeczy i nie martwić się o stan bagażnika.
BenSmith

Re: EvaCar

Postprzez MichaelMurfy » Pią Kwi 24, 2026 12:26 pm

U mnie w Pacificie jest tak samo. Znalazłem te maty szukając dedykowanego rozwiązania i odkąd je założyłem bagażnik wreszcie wygląda porządnie. Trzymają wszystko na miejscu, nie chłoną wody i są mega wytrzymałe – polecam każdemu kto ma tego minivana i wozi w nim masę rzeczy na co dzień.
MichaelMurfy

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 118 gości