Amnesia Auto – czy warto mieć tę odmianę w kolekcji?

Amnesia Auto – czy warto mieć tę odmianę w kolekcji?

Postprzez EchoSphere » Czw Mar 12, 2026 12:54 pm

Cześć wszystkim! Ostatnio coraz bardziej wkręcam się w temat kolekcjonowania nasion konopi i staram się poznawać różne znane odmiany. W wielu miejscach natknąłem się na nazwę Amnesia Auto i wygląda na to, że jest to jedna z bardziej rozpoznawalnych genetyk wśród odmian automatycznych. Z tego co czytałem, kolekcjonerzy często wybierają ją ze względu na charakterystyczny profil aromatyczny i znane pochodzenie genetyczne. Zastanawiam się jednak, czy rzeczywiście warto dodać ją do swojej kolekcji, czy to raczej tylko popularna nazwa. Czy ktoś z Was interesuje się tą odmianą i może powiedzieć coś więcej o jakości nasion albo o samym opisie tej genetyki? Lubię poznawać opinie innych kolekcjonerów, bo często można dowiedzieć się czegoś ciekawego z doświadczeń innych osób.
EchoSphere

Re: Amnesia Auto – czy warto mieć tę odmianę w kolekcji?

Postprzez NovaMind » Czw Mar 12, 2026 1:06 pm

Hej! Ja też od pewnego czasu zbieram różne odmiany i mogę powiedzieć, że Amnesia Auto jest naprawdę jedną z tych genetyk, które bardzo często pojawiają się w kolekcjach. Wiele osób wybiera ją dlatego, że należy do znanej linii Amnesia, a dodatkowo jest w wersji automatycznej, co czyni ją ciekawą pozycją dla kolekcjonerów zainteresowanych różnymi wariantami tej genetyki. Jeśli chcesz sprawdzić dokładny opis, parametry i informacje o tej odmianie, to możesz zajrzeć tutaj amnesia auto
Na tej stronie jest całkiem szczegółowy opis – można przeczytać o pochodzeniu odmiany, jej cechach oraz zobaczyć dostępne opcje nasion. Dla mnie to było dobre miejsce, żeby lepiej poznać tę genetykę przed dodaniem jej do kolekcji.
NovaMind

Postprzez EchoSphere » Czw Mar 12, 2026 1:07 pm

Dzięki za wskazówkę, właśnie takich informacji potrzebowałem!
EchoSphere

Postprzez rickrode » Śro Kwi 15, 2026 3:57 am

tak — Amnesia Auto (np. Amnesia Haze Auto) to bardzo dobra odmiana do kolekcji, ale zależy, czego dokładnie szukasz. Ragdoll Hit
rickrode

Wróć do Dam pracę

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 65 gości