Chcę odbyć praktykę nieodpłatnie przy rozmnażaniu ryb

Chcę odbyć praktykę nieodpłatnie przy rozmnażaniu ryb

Postprzez JHS » Śro Sty 14, 2026 9:28 pm

Chętnie odbędę praktykę nieodpłatnie przy rozmnażaniu ryb słodkowodnych. M.in.:
-wybór i selekcja tarlaków,
-połów materiału do rozmnażania wraz z selekcją,
-proces pobierania ikry,
-pobieranie nasienia od samców,
-proces zapładniania,
-inkubacja,
-ocena ikry i zdrowotności wylęgu.
Interesują mnie gatunki:
-miętus,
-szczupak,
-lin,
-karp,
-karaś,
-oraz inne gatunki.
Z mojej strony oferuje, w tym okresie np. tygodniowym lub dwa tygodnie bezpłatnej pracy w/w wymienionych czynnościach. Mogą to być poszczególne dni. Jedyna rzeczy, która mnie interesuje z rzeczy socjalnych to zakwaterowanie lub wskazanie miejsca do zakwaterowania w pobliżu, koszty pokryje samodzielnie.
Jestem po studiach podyplomowych Ichtiologia i akwakultura oraz paszoznawstwie (przygotowanie pasz dla ryb słodkowodnych) mam praktykę stawową. Posiadam prawa jazdy na ciągnik (jeżdżę dużymi i małymi ciągnikami) prawa jazdy na samochód osobowy, uprawienia na koparki bez ograniczeń. Przez 10 lat odławiałem stawy, nie boję się błota, wody i niesprzyjających warunków atmosferycznych.
Interesuje mnie ośrodek zarybieniowy lub gospodarstwo, które wykonuje w/w zabiegi (czynności). Najbardziej pasują miejscowości oddalone od Warszawy do 250 kilometrów. Oczywiście interesują mnie również inne dalsze.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na e-maila: biuro@artdecor-js.pl jest to mój e-mail z którego wyłączenie sam korzystam.
JHS

Wróć do Szukam pracy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość