dorsz

dorsz

Postprzez piecka » Wto Lis 27, 2018 4:42 pm

kupie dorsza ilości hurtowe kazda ilośc w rozsądnej cenie
piecka

Re: dorsz

Postprzez Kołobrzeg » Wto Lis 27, 2018 8:09 pm

Na bezrybiu cena nie gra roli ;)
Kołobrzeg

Postprzez jackobi28 » Nie Gru 02, 2018 8:12 pm

witam .... czy interesowaly by pana duze ilosci dorsza atlantyckiego (filety rowniez w ofercie ) lub / i plamiaka (Cod) ... Dorsz pochodzi bezposrednio z kutrow i jest najwyzszej jakosci - to nie dorsz baltycki ... dorsze przed spr?edaza moga byc filetowane ,w zaleznosci od klienta... moge jedynie zapewnic ze tak dobrej ryby nie znajdzie pan nigdzie w polsce ... zapraszam do wspolpracy ... pozdrawiam jacek
jackobi28

Postprzez dorsz » Pon Gru 03, 2018 8:18 pm

Proszę o podanie numeru telefony bądź maila do kontaktu. Pozdrawiam
dorsz

Postprzez piecka » Śro Gru 05, 2018 2:19 pm

prosze o telefon kontaktowy
piecka

Postprzez Norbert21 » Czw Gru 06, 2018 12:50 am

Witam.
Proszę o kontakt telefoniczny 607 994 390
Norbert21

Postprzez mironkozlowski » Pią Sty 16, 2026 3:08 pm

To brzmi jak konkretny plan na biznes, ale ja osobiście wolę łowić znacznie większe okazje finansowe na stronie 1win pl gdzie emocje są gwarantowane przy każdej sesji. Czuję, że zamiast szukać towaru w hurtowych ilościach, lepiej poświęcić chwilę na strategiczną grę w miejscu, które oferuje niesamowite bonusy i realne szanse na szybki zysk. Dla mnie osobiście ta platforma to najlepszy sposób na pomnożenie kapitału w wolnym czasie, bo przejrzyste zasady i błyskawiczne wypłaty dają mi poczucie pełnej kontroli nad moimi wynikami. Sinto, że z odpowiednim podejściem można tam wyciągnąć znacznie więcej niż z tradycyjnego handlu, ciesząc się przy tym nowoczesną i bezpieczną rozrywką na najwyższym poziomie.
mironkozlowski

Wróć do Kupię

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości